Φιλικοί σύνδεσμοι

ΓΡ . ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Α . Β . Ε . Ε .

konstantinidisΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΙΔΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Σε διαδρομή κοντά έναν αιώνα, γεμάτη από πρωτοποριακές ιδέες, τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη φροντίζουν να διατηρούν ζωντανή την ανάμνηση της Μικράς Ασίας και συνεχίζουν να αποτελούν ορόσημο στην ελληνική ζαχαροπλαστική τέχνη.

1618
Varsos Kifissia S.A.

varsosVARSOS KIFISSIA S.A. a milk product & patisserie company of 110 years of continuous operation and success, which is still run by the founding family, has always insisted in the use of pure ingredients and traditional recipes as it did when it was founded. Its success has always been based in this insistence on quality and our consumer's satisfaction, despite the changes we are seeing everywhere.

In a time when much loved and remembered flavors are lost because of the use of chemicals and ready mixtures, VARSOS KIFISSIA S.A. will continue to offer pure, flavoursome products of a very high quality, as it did at the time of its founding.

2055
ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

logo credin aris

 Η εταιρεία ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1968 από τον όμιλο εταιρειών ΜΠΕΡΤΖΕΛΕΤΟΣ σε συνεργασία με την Δανέζικη εταιρεία Palsgaard Industri A/S. Και οι δύο εταιρείες έχουν μία ξεχωριστή παράδοση στο χώρο της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιΐας που χρονολογείται από τις αρχές του αιώνα.

Σκοπός της ιδρύσεως της εταιρείας ήταν η παραγωγή στην Ελλάδα των υψηλής τεχνολογίας υλών ζαχαροπλαστικής και αρτοποιΐας της FABRIKEN CREDIN V/SCHOU FONDET, με την συμβολή και την τεχνική καθοδήγηση της τελευταίας.

 

1709
Οινοποιείο των «Αμπελώνων Μάρκου»

markou winery 08Το οινοποιείο των «Αμπελώνων Μάρκου» αξιοποιεί την παραγωγή 100 στρεμμάτων ιδιόκτητου μεσογείτικου αμπελώνα και 100 στρεμμάτων ιδιόκτητου αμπελώνα στην Νεμέα Πελοποννήσου -του οποίου μεγάλο μέρος πλέον καλλιεργείται βιολογικά-,παραγωγή την οποία ενισχύει και με σταφύλια εκλεκτών αμπελουργών τους οποίους καθοδηγεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ποιότητας των οίνων που παράγει και με τους οποίους διατηρεί μακρές και πιστές συνεργασίες.

1636
Αμπελώνες Μάρκου

markou logoΟι Αμπελώνες Μάρκου με την αισθητική και την εμπνευσμένη αρχιτεκτονική σχεδίαση εγγυώνται μια μεγαλοπρεπή και επιβλητική εκδήλωση έξω από τα συνηθισμένα. Καθοριστική στην επιτυχία μιας μεθυστικής δεξίωσης είναι η συμβολή των αρίστης ποιότητας κρασιών της οικογένειας Μάρκου, που με παράδοση 150 χρονών μεταφέρει την αγάπη και τη γνώση της για το κρασί από γενιά σε γενιά, φτάνοντας σήμερα σ’ ένα σύγχρονο οινοπείο και δύο άρτια διαμορφωμένους χώρους, με την παροχή πολλαπλών υπηρεσιών, έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν κάθε είδους εκδήλωση.

1622
Μουσείο Οίνου

MO logo newΤο Μουσείο Οίνου είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομα του, δηλαδή ένα μουσείο οινολογικών εκθεμάτων που δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να ταξιδέψει στην ιστορία και την τέχνη του κρασιού, αλλά και όχι μόνο! Η οικογένεια Μάρκου που είναι ταυτισμένη με την ίδια την ιστορία του κρασιού, ιδιοκτήτρια του οινοποιείου «Αμπελώνες Μάρκου» , δημιούργησε στο περιβάλλον του Μουσείου έναν χώρο φιλοξενίας εκδηλώσεων, εκθέσεων τέχνης και πολιτισμού.

1562
ΚΡΙΘΑΜΟΣ - Μεσογειακή Κουζίνα

image001Έπειτα από 5 περίπου χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, συνεχίζουμε να...  δημιουργούμε ιστορία! Η μαγική σχέση που έχουμε με τους πελάτες μας είναι η κινητήρια δύναμή μας. Ο Κρίθαμος είναι στέκι, εδώ ο κόσμος ανταλλάσσει τις σκέψεις, τις χαρές και τις ιστορίες του!

1544
OLYMPIC FOODS

OFΗ εταιρεία OLYMPIC FOODS ιδρύθηκε το 1989 με σκοπό την διάθεση νέων πρωτοποριακών πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού στην Ελληνική αγορά.

Σήμερα η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις 6000 τμ. στην περιοχή της Μεταμόρφωσης και  αντιπροσωπεύει αποκλειστικά μερικές από τις μεγαλύτερες διεθνώς εταιρείες πρώτων υλών. Η εταιρεία  λειτουργεί κάτω από συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας με πιστοποίηση  ISO    και σύστημα διασφάλισης ποιότητας HACCP, ενώ την διακίνηση και αποθήκευση διαχειρίζεται ένα σύγχρονο σύστημα Barcode. Πρόσφατα πιστοποιήθηκε από την ICAP ως μια από τισ δυναμικότερες εταιρείες στην Ελλάδα (ICAP STRONGESTS COMPANIES IN GREECE CERTIFICATE 2011).

1615
Ai Nikolas Fish Restaurant

rafale

Kορυφαία μεσογειακή κουζίνα με κύριο άξονα αναφοράς τα θαλασσινά!

Tο εστιατόριο ‘Αϊ Νικόλας’ εισάγει στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας την γοητεία της εκλεπτυσμένης ψαροφαγίας σε ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον με απλή και ξεκάθαρη φιλοσοφία: έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων και μεράκι στην επιλογή τους.

1741
PiuVERDE restaurant-cafe


verde logo

Το PiuVERDE restaurant-cafe, βρίσκεται μέσα στο Άλσος του Παπάγου δέκα λεπτά μόνο από το κέντρο της Αθήνας.

Μία ειδυλλιακή τοποθεσία 3000 τ.μ. γεμάτη πεύκα, τεχνητή λίμνη και τρεχούμενα νερά που πραγματικά σε κάνει να ξεφεύγεις από οτιδήποτε έχεις συνηθίσει ως τώρα και να απολαμβάνεις το καφέ ή το φαγητό σου απερίσπαστος και μαγεμένος από το ιδιαίτερο του τοπίου.

1617
Pizzotega

pizzoteca logo

Ένα νέο concept στο χώρο του γρήγορου γνήσιου Ιταλικού φαγητού και καφέ, ήρθε στον Πειραιά και σίγουρα θα συζητηθεί...

Στο Pizzoteca στη πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, σε ένα μικρό και φιλικό χώρο με άρωμα Ιταλίας, θα βρείτε πραγματικά την γνήσια Ιταλική πίτσα σε μέγεθος 40 εκατοστών με λεπτή ζύμη!

1652